Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Nascut in 1983 in Romania, Mihai Sava a fost fascinat inca din copilarie de structuri fizice si organizarea spatiilor. Dupa terminarea liceului, Mihai a urmat cursurile Universitatii de Constructii din Bucuresti pentru 3 ani, hotarand apoi se se orienteze spre domeniul arhitecturii. Aceasta schimbare a venit din dorinta a a-si pune in aplicare latura creativa, nu doar cunostintele tehnice.

Dupa terminarea facultatii de Arhitectura, Mihai a lucrat in domeniul constructiilor de poduri, ca designer si proiectant pentru mai multe astfel de structuri, unele cu o estetica deosebita, precum pasarelele pietonale din orasul Mamaia. In paralel, Mihai si-a urmat pasiunile lucrand ca freelancer in domeniul designului de interior si arhitecturii si a fost autor al mai multor constructii de tip rezidential si comercial/expozitional.

Inca din facultatea de Arhitectura, Mihai a dezvoltat o pasiune pentru fotografie, in special pentru fotografia de arhitectura. Spre exemplu, Mihai surprinde in pozele sale ceea ce multi privitori trec cu vederea referitor la volumul unei constructii. Perspectiva, perceptia spatiala si atentia in evidentierea detaliilor sunt caracteristici importante ce fac parte din structura compozitionala a fotografiilor lui Mihai. Descrisa pe scurt, fotografia lui Mihai combina elementul artistic propriu domeniului cu percerpia si viziunea unui arhitect.

In ultimii ani, Mihai a fost o prezenta constanta la evenimentele cultural-artistice, fotografiind foarte multe vernisaje si expozitii ale galeriilor si institutiilor culturale din Bucuresti. Mihai are o aptitudine aparte in a observa si a reda in pozele sale parti componente ale unui intreg, ce privite individual pot fi la fel de relevante estetic precum intreaga compozitie. Prin surprinderea si redarea acestor elemente, Mihai dovedeste o capacitate analitica in abordarea fotografiei de arhitectura, conferindu-i un caracter propriu abstract.

In prezent, Mihai lucreza ca arhitect, anume designer si proiectant pentru spatii expozitionale si comerciale. De asemenea, activeaza ca fotograf pentru unele dintre cele mai importante firme de arhitectura si design interior din Bucuresti.