Termeni si conditii

Contact
IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

SC ARTWALL GALLERY S.R.L. (denumita in continuare “artwall.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8889/30.07.2020, cod fiscal 42847346, email hello@artwall.ro.

Site – prin Site se va intelege domeniul www.artwall.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

SC ARTWALL GALLERY S.R.L are sediul social pe Aleea DIMITRIE ANGHEL, NR.4, BL.M59, SCARA 1, ETAJ 2, AP.29 si functioneaza la aceeasi adresa.

 • Email: hello@artwall.ro.
 • Tel: (+4) 0722 223 250
 • Registrul Comertului J40/8889/30.07.2020
 • CUI: 42847346
 • IBAN RO91BTRLRONCRT0561046601 deschis la Banca Transilvania

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre Artwall.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al Artwall.ro, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Artwall.ro intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Artwall.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Artwall.ro, sau alte date privilegiate ale acestuia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Artwall.ro.

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii

CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Artwall.ro (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre Artwall.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur

MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la

SERVICIU/contractare.

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU Artwall.ro si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre Artwall.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Artwall.ro, indiferent de modalitatea de livrare;

DREPTURI DE MARCA

Numele Artwall, Artwall.ro si logo-ul Artwall sunt marci inregistrate de catre SC ARTWALL GALLERY S.R.L. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC ARTWALL GALLERY S.R.L. constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului Artwall.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Artwall.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Artwall.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Artwall.ro si/sau al angajatului Artwall.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: hello@artwall.ro

CONTACT

Artwall.ro publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Artwall.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Artwall.ro de a contacta Membrul sau Clientul.

Artwall.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Această Politică stabilește politica Artwall.ro privitoare la:
1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații
și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;
2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal
(așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru
prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu
caracter sensibil – de asemenea, definite mai jos).

Definiții fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?

“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric
personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?

„Prelucrarea” are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată?

Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care Artwall prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul?

„Consimțământul” unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in.
În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

Artwall.ro colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Artwall.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Artwall.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.  În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul Artwall.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Artwall.ro, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Artwall.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Artwall.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei Artwall.ro date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Artwall.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Artwall.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa Artwall.ro, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

Artwall.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate Artwall.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Artwall.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Artwall.ro se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre Artwall.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
Artwall.ro garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Artwall.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIEURILOR

Informaţii generale colectate de Artwall.ro
Artwall.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing, furnizorul serviciului de ecommerce, precum și furnizorii aplicațiilor necesare pentru scopul de a procesa comenzile sau de marketing . Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie
scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email
la hello@artwall.ro sau la numărul de telefon: (+4) 0740 693 305

1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. ARTWALL
GALLERY S.R.L. (denumita in continuare Artwall).

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Artwall pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge „cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de „cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un „cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, Artwall.ro va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe
site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de
trafic.

4. Ce Cookie-uri se folosesc?

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de Artwall.ro sunt: Google Analytics, Facebook, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Google Experiments, Google Adwords.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul Artwall.ro sunt companiile de livrare: FAN Courier, procesatorii de plăți online: euplatesc.ro.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi
publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Tipuri de cookie

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.
Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Exemple cookies setate de Artwall.ro:

 • Consimtamant afisare cookies – Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont – Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi

Cookie-uri Preferinte

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs.
preferata sau regiunea in care va aflati.
Exemple cookies setate de Artwall.ro:

 • Ordonare produse – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
 • Afisare listing – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
 • Numar produse per pagina – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de Artwall.ro:

 • Referral (ref) – Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
 • Analytics – Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
 • Experimente – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului

Cookie-uri Marketing

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Exemple cookies setate de Artwall.ro:

 • Remarketing Facebook https://www.facebook.com/privacy/explanation

Servicii terte folosite de Artwall

Artwall foloseste serviciile urmatoarelor terte parti in scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate. Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe website-urile si in aplicatiile operate de Artwall, precum si pe website-uri si in aplicatii altele decat cele operate de Artwall.
Pentru mai multe detalii, consultati politicile de protectie a datelor precum si ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.

Furnizor –  Categorie –  Scop –  Politici

Google Analytics – Statistici – Analiza trafic web – https://www.google.com/analytics/terms/gb.html,https://support.google.com/analytics/answer /6004245

GoogleAdwords – Statistici  – Analiza trafic web – https://policies.google.com/privacy
https://policies.google.com/technologies/ads

Google Doubleclick – Statistici – Publicitate vizuală (displayadvertising) – https://policies.google.com/privacy
https://policies.google.com/technologies/ads

Google Maps – API Necesare – Puncte si estimate de livrare in apropierea utilizatorului prin reverse geocoding – https://policies.google.com/privacy

Facebook – Statistici – Analiza trafic web –  https://www.facebook.com/privacy/explanation

Remarketing Facebook – Marketing Remarketing – https://www.facebook.com/privacy/explanation

Lista cookie-urilor folosite de Artwall

Denumire cookie – Categorie – Scop –  Durata –  Accesat de

PHPSESSID – Necesare – Necesar pentru afisarea mesajelor care tin se desiunea curenta – Session – Artwall

setPag –  Preferinte – Setare numar produse afisate per pagina –  7 zile-  Artwall

current_shipping_city –  Necesare – Salvare oras ales din lista pentru calcularea costurilor de transport – 365 zile – Artwall

ref – Statistici – Stocheaza referrer-ul clientului (sursa detrafic) – 30 zile – Artwall

usrcnPath – Statistici – Stocheaza referrer-ul clientului (sursa detrafic)-  365 zile – Artwall

cookies-consent – Necesare – Stocare consimtamant pentru cookie-uri – 365 zile – Artwall

ss_cart – Necesare – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi – 365 zile – Artwall

pfID – Necesare – Se foloseste pentru tipul de promotie:Promotie cu ceas – in functie de campanie  – Artwall

pfV –  Necesare – Se foloseste pentru tipul de promotie:Promotie cu ceas – in functie de campanie – Artwall

ssuser –  Necesare – Se foloseste pentru identificareutilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia – 365 zile-  Artwall

cfcid – Necesare – Se stocheaza ID-ul inregistrarii in urma trimiterii unui formular de contact – 365 zile – Artwall

aff_hash –  Necesare – Folosit de sistemul intern de afiliere – 365 zile – Artwall

wishlist_own – Necesare – Folosit pentru wishlist-uri salvate recent, pentru a permite editarea lor  – 1 zi – Artwall

wishlist_hash –  Necesare – Se foloseste pentru salvarea produselor in lista de preferinte – 365 zile – Artwall

search_sort – Preferinte – Se foloseste pentru sortarea rezultatelor produselor cautate – 365 zile – Artwall

global_sort – Preferinte – Se foloseste pentru sortarea produselor – 365 zile – Artwall

catview – Preferinte  – Se foloseste pentru sortarea modului de afisare al produselor in categorie – 365 zile – Artwall

lang – Necesare – Se foloseste pentru modificarea limbii website-ului selectate de utilizator –  365 zile – Artwall

experiment_* – Statistici – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului – 365 zile – Artwall

__view – Necesare – Se foloseste pentru salvarea preferintei de afisare a produselor lista sau tabel – 365 zile – Artwall

ckorder – Necesare – Se foloseste pentru selectarea ultimelor modalitati de plata / livrare in functie de ultima comanda plasata – 365 zile – Artwall

alert-* – Necesare – Se foloseste pentru ascuderea mesajelor pentru care utilizatorul a optat sa nu se afiseze – 1 zi – Artwall

eid – Statistici – Collects anonymous data related to the user’s visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads  – 180 zile – Criteo

zdi – Statistici – Collects anonymous data related to the user’s visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads – 180 zile – Criteo

uid – Statistici – Collects anonymous data related to the user’s visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads – 365 zile –  Criteo

cto_lwid – Statistici – Unclassified  – 13 luni – Criteo

fr – Marketing – Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers – 90 zile – Facebook

IDE – Statistici – Used by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user – 365 zile -Doubleclick.net

_ga – Statistici – Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website – 2 ani – Google Analytics

_gat – Statistici – Used by Google Analytics to throttle request rate – Session – Google Analytics

_gid – Statistici – Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website – Session – Google Analytics

__utma – Statistici – Collects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics – 2 ani – Google Analytics

__utmb – Statistici – Registers a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit – Session –  GoogleAnalytics

__utmc – Statistici – Registers a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit – Session – Google Analytics

__utmt – Statistici – Used to throttle the speed of requests to the server Session – GoogleAnalytics

__utmv – Statistici – This cookie is not normally present in a default configuration of the tracking code. The __utmvcookie passes theinformation provided via the _setVar() method, which you use to create a custom user segment. This string is then passed to the Analytics servers in the GIF request URL via the utmccparameter. This cookie is only written if you have added the_setVar() method for the tracking code on your website page – Session Google Analytics

__utmz – Statistici – Collects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics – 6 month -GoogleAnalytics

__cfduid – Necesare – Cookie set by the CloudFlare service to identify trusted web traffic. It does not correspond to any user id in the web application, nor does the cookie store any personally identifiable information – 365 zile – CloudFlare

ps_tgt – Marketing – Remarketing Profitshare – 30 zile – Profitshare

click_code – Necesare – Tracking conversii / click-uri Profitshare – 30 zile – Profitshare

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu

 • Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont sau care plaseaza o comanda ca ”Vizitator”. Contul de client este creat in momentul finalizarii comenzii doar atunci cand clientul a bifat crearea unui cont.
  Renuntarea la Contul creat se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre Artwall.ro, de catre Clientul apartinator al contului la care se opereaza modificarea/actualizarea;
 • Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre Artwall.ro si client/membru
 • Artwall.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Artwall.ro. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
 • Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

Produse, servicii si preturi

 • Artwall.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Artwall.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 •  Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 •  Artwall.ro poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art.
  7.1.
 •  Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 •  Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Artwall.ro va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 •  In cazul platilor online Artwall.ro nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 •  Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Artwall.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 •  In descrierea produselor si/sau serviciilor Artwall.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

In ciuda eforturilor Artwall, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre Artwall.ro in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie. Pentru orice astfel de problema, Artwall.ro va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

Disponibilitatea produselor este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.
Produsele personalizate sunt produse on-demand, după ce clientul a plasat o comandă. Aceste produse nu se pot returna, în baza reglementărilor legale existente
în România.

Comanda online

 •  Clientul poate efectua o comanda pe site-ul Artwall.ro in urma crearii unui cont sau poate plasa o comanda fara cont, ca vizitator. Clientul poate renunta la contul creat oricand, comunicand acest lucru prin email la adresa hello@artwall.ro.
 •  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine
  rezervarea automata a respectivului produs.
 •  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 •  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Artwall.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Artwall.ro si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului. Artwall.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  1- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  2- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de
  Artwall.ro;
  3- datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  4- activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura,
  sau prejudiciaza in orice fel Artwall.ro si/sau partenerii acestuia;
  5- realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutiva, esuata;
 •  Clientul poate renunta la o comanda efectuata
 •  In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Artwall.ro, suma aceasta va fi returnata de catre Artwall.ro in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 •  In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o
  plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre Artwall.ro, din culpa sa sau din
  culpa unui tert, Artwall.ro va informa clientul asupra acestui fapt si va depune
  toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul
  Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca
  recuperarea se impune.
 •  Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a
  fost pregatita sau expediata.
 •  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar
  livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Artwall.ro, fara ca vreo
  parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare
  parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 •  In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele
  disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi
  pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii
  modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date
  modificate corespunzator.
 •  Comanda reprezintă oferta Artwall.ro de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de
  inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii
  pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de
  către Artwall.ro
  Acceptarea comenzii dumneavoastră se face in momentul in care va notificăm
  pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în
  format electronic.

Livrarea comenzilor

 •  Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin
  intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza
  date cu caracter personal ale Clientului Artwall.ro, exclusiv pentru prestarea
  serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul
  companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si
  Conditii Artwall.ro. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid,
  mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu
  caracter personal ale Clientilor Artwall.ro, sunt tinuti la respectarea intocmai a
  termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter
  personal si a prezentului document Termeni si Conditii Artwall.ro. In acest sens,
  firma de curierat rapid poate contacta Clientii Artwall.ro prin orice mijloc de
  comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul
  articol.
 •  Livrarile se vor efectua, in medie, in 7-14 zile lucrătoare de la efectuarea
  comenzii si in 12-14 zile lucratoare pentru comenzile care contin produse
  personalizate. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului
  susmentionat, Artwall.ro va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen
  de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a
  avea dreptul de a solicita daune interese.

Artwall.ro livrează în orice localitate din România, prin curier rapid.

Estimările de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat
colaboratoare, însă Artwall nu poate garanta un termen sau interval de livrare.
Artwall va încerca de fiecare dată să anunțe clientul atunci când există posibilitatea
întârzierii livrării, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare
telefonică sau prin email.

Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

 • Clientul Artwall.ro poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele
  achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna
  produsele, in urmatoarele situatii:
 1.  Coletul prezinta deteriorari severe;
 2.  Produsele au fost livrate / facturat gresit;
 3.  Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 4.  Produsele nu corespund descrierii;

POLITICA DE RETUR

Clientul are dreptul sa notifice in scris Artwall.ro ca renunta la cumparare, cu
respectarea termenului de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Conform
prevederilor OG 34/2014, clientul are dreptul de retur in 14 zile, cu toate acestea,
site-ul Artwall oferă o perioadă de retur suplimentară.

Daca clientul este nemultumit de produsele cumparate de pe site-ul Artwall.ro si
doreste sa renunte la cumparare si implicit sa i se returneze suma platita, poate
aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 30 zile calendaristice,
conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si
executarea contractelor la distanta. Nu se returneaza contravaloarea transportului.

Termenul de 30 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe
sa curga:

1. pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
2. pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Dreptul de retur in 30 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au
achizitionat produse online de pe site-ul www.artwall.ro.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 30
zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform UG nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor
aferente transportului tur/retur al produselor.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice, insa
echipa Artwall este deschisa la solicitari din partea persoanelor juridice pentru
schimbarea sau returnarea produselor in anumite situatii. Pentru mai multe detalii ne
puteti contacta la adresa hello@artwall.ro.

Un produs poate fi returnat/schimbat o singura data.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii
contractului de catre consumator, intr-un cont IBAN furnziat de catre client. Orice
rambrusare a sumei achitate, indiferent de metoda de plată aleasă de client în
momentul efectuării comenzii, se face prin transfer bancar într-un cont IBAN.
Conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunta unilateral
urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si
comerciantul) au convenit altfel:

 1.  contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul
  consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;
 2.  contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de
  fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
 3.  contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile
  consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora
  care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora
  rapid;
 4.  contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor
  informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost
  desigilate de catre consumator;
 5.  contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
 6.  contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor te rugam sa ne
contactezi pe email la hello@artwall.ro.

Nu sunt acceptate pentru returnare produsele ce prezinta modificari fizice, lovituri,
zgarieturi, etc.

Produsele se pot returna doar prin aceeasi metoda de livrare prin care au fost
trimise. Produsele vor fi returnate la adresa mentionata in sectiunea Contact.

Atentie!!!

Toate produsele care sunt personalizate cu inscriptii, texte sau culori furnizate de
client nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi
revandute.

Produsele primite defecte

In eventualitatea primirii unui produs nefunctional sau care prezinta defecte de
fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii prin email in termen de 48 de ore
de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii
produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca site-ul Artwall.ro nu poate inlocui
produsul cu unul conform , se va restitui contravaloarea produsului. Returnarea
produsului se face pe cheltuiala Artwall.ro.

Pentru a returna un produs te rugam sa ne trimiti prin email numarul comenzii,
denumirea produselor pe care doresti sa le returnezi si adresa de la care curierul va
prelua comanda. Iti vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu
instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Site-ul
Artwall.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta produsele care sunt deteriorate din
cauza ambalajelor insuficiente. Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a
preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

 • Clientul se obliga sa notifice Artwall.ro, intentia sa de a returna produsele
  achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de
  maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 • Clientului care a notificat Artwall.ro ii revine responsabilitatea de a se asigura ca
  produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile calendaristice,
  in caz contrar, Artwall.ro, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza
  returul.
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14
  zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in
  contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda
  plasata.
 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei
  comenzi normale.
 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la
  transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre
  client exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei
  conformitatii, situatie in care Artwall.ro va suporta contravaloarea transportului.
 • Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala,
  adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 •  Produse personalizate.
 •  Produsele care au fost deteriorate, zgâriate sau îndoite și nu mai pot fi revândute.

Schimbare sau modificare produse

În rare cazuri, în funcție de nemulțumirea clienților, acceptăm modificarea
produselor.

Pentru produsule primite retur la care s-au solicitat modificări sau schimbări și la
care se constată deteriorări, zgârieturi sau îndoituri – ceea ce înseamnă că acestea
nu pot fi revândute – se reține o taxă de retur din partea clientului de 30% din prețul
acestora, precum și taxa de transport pentru expedierea noilor produse.

Colet returnat fără anunț în prealabil

În situația în care un colet care a fost expediat de Artwall nu este acceptat de către destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

 • în contul de client asociat comenzii returnate vor rămâne active modalitatile de plată online cu cardul si prin transfer bancar pentru următoarele comenzi plasate.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC ArteArtwall S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata
pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a
produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul Artwall.ro si materialele
aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de
niciun fel.

Artwall.ro nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client
care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie
Termeni si Conditii.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa
transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora
nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata
a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi,
texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau
orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor
transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane
fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate
cu legile in vigoare. SC ARTWALL GALLERY S.R.L. are dreptul de a sterge orice
astfel de continuturi identificate pe site.

SC ARTWALL GALLERY S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi
obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea
comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca
utilizatorul confera societatii SC ARTWALL GALLERY S.R.L. si afiliatilor/asociatilor
acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi,
reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul
de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta pe email la hello@artwall.ro.
Orice conflict apărut între SC ARTWALL GALLERY S.R.L. și clienți se încearcă a fi
rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. SC ARTWALL
GALLERY S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele
returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre
Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale
romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa
instantelor romanesti.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile
unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru
neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din
obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei
respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat,
va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si
sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor
respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat
este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica
sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu
inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin
drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte dauneinterese.
Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii
executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in
limitele de mai sus.

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de
catre Artwall.ro Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc
(electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile
“Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara
intre Membru/Client si Artwall.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand
toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Artwall.ro sau
partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila,
conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Artwall.ro, in
conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de
cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia
romana.

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC ARTWALL GALLERY S.R.L. are obligația de a livra produse care sunt
în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se
încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.artwall.ro beneficiază de garanție potrivit
art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă
acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre Artwall.ro beneficiază de condiții de
garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și
provin din surse autorizate de fiecare furnizor în parte.

Artwall.ro se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen
de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare,
consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat
la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui
dovedită de consumator. Fac exceptie produsele a căror durată medie de utilizare
este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această
durată.

DISPOZITII FINALE

Artwall.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor
prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului
precum si orice continut cu notificarea prealabila a Membrului sau Clientului, acesta
urmand a-si exprima acordul asupra modificarilor, in cel mult 3 zile. In cazul in care
clientul/membrul nu isi exprima acordul/dezacordul asupra modificarilor, in interiorul
termenului de 3 zile, se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra
tuturor modificarilor intervenite asupra prezentelor termeni si conditii.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Artwall.ro nu va putea fi facuta responsabila
pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor
modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
Artwall.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau
legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.