ArtWall ESTE UN MAGAZIN ONLINE DE ARTA

SERVICII OFERITE DE ARTWALL

Diversitatea produselor Artwall poate satisface dorințele celor mai selectivi clienți, potrivindu-se ușor în orice interior.

Artwall va ofera spre vanzare o selectie unica de printuri de calitate superioara.

Diversitatea lucrarilor, ce se intinde de la desenul de linie pana la picturi abstracte, este gandita sa poata satisface dorintele celor mai selectivi clienti.

Intreaga gama de printuri se gaseste spre vanzare in 6 formate de printare: A5, A4, 30X40, 40X50, 50X70, 70X100.

Artwall isi propune sa lanseze si o serie de editii limitate de ilustratii si desene grafice, toate certificate de autor cu semnatura si numar de serie.

Echipa Artwall colaboreaza cu firme de design interior si arhitecti interesati de a oferi o dimensiune artistica proiectelor pe care le executa.

Toate lucrarie sunt executate manual de echipa de artisti Artwall in carbune, creion, creta, cerneala sau acrylic, apoi scanate la o rezolutie inalta de 300dpi. Pentru cei interesati de lucrarile in original sau pentru dimensiune la comanda va recomandam sa ne contactati pe hello@artwall.ro.

Pentru cei ce doresc sa ofere sediului de birou sau sediului comercial mai multa personalitate, pentru o mai buna definire a brand-ului lor sau pentru a crea un spatiu ce comunica vizual valorile companiei, Artwall ofera un program de membership/abonament ce consta in executarea de lucrari custom-made ce vor fi date in chirie si reinnoite odata la, 6 luni sau anual, in functie de tipul de abonament selectat. Pentru detalii si oferte, cei interesati ne pot contacta la hello@artwall.ro.

Pentru persoane fizice care isi doresc un proiect mai amplu sau consultanta specializata, Artwall ofera servicii de curatoriat personal, care includ o analiza a spatiului amenajat, discutia cu clientul pentru a stabili obiectivele pentru spatiu, urmata de o serie de recomandari in baza produselor disponibile pe site sau in baza unui proiect 100% original, dedicat respectivului spatiu. Aceasta categorie de servicii include, pe langa consultanta si executia luracrilor, si montajul lucrarilor de catre echipa Artwall.

Echipa Artwall este deschisa catre colaborari cu artisti plastici si ii invita pe cei interesati sa trimita propunerile de colaborare la hello@artwall.ro.

AN ART GALLERY IN EVERY HOME!